Harz


Het vakantiehuis ligt in het prachtige natuurgebied de Harz in Duitsland.
De Harz ligt op zo'n 350 km vanaf de Nederlandse grens en is goed bereikbaar voor een vakantie of een weekend/midweek.

Het huis ligt aan de rand van het schilderachtige bergdorpje Sankt Andreasberg met alle dagelijkse voorzieningen en gezellige horeca bij de hand.

Direct vanuit het huis zijn diverse mooie korte en lange wandelingen te maken over de beboste berghellingen en weiden.

In de winter kan men direct tegenover het huis skiën en snowboarden.

In de omgeving is veel te beleven. Er zijn diverse musea en leuke stadjes. Ook op sportief gebied is er een gevarieerd aanbod in de Harz.

Meer informatie over het gebied is te vinden op: www.oberharz.de/

Het klimaat in de Harz is mild, met een zuivere berglucht.  Elk seizoen heeft in de Harz zijn eigen charme. Je komt helemaal bij van de heerlijke rustige omgeving met veel gezellige mogelijkheden.

Het huis

Het 4 persoons huis heeft een oppervlakte van 60 m2. Het staat op ruim 800 m2 eigen grond op een helling en heeft een uniek uitzicht op de berg. Het huis is in 2009 volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Er zijn twee slaapkamers waarvan één is ingericht met een tweepersoonsbed en één met twee losse éénpersoonsbedden. Daartussen is een kamer met een grote kledingkast. Het huis heeft een aparte keuken met een inductiekookplaat en magnetron. Tegenover de keuken liggen de douche en een apart toilet. Vanuit de zonnige woonkamer bereik je via openslaande deuren het overdekte terras, met een prachtig uitzicht en veel privacy. Naast het huis ligt een kleine "bergweide" die vanaf een uur of 12 vol in de zon ligt.
Een huisdier is toegestaan. In het huisje mag binnen niet gerookt worden


1 = slaapk. 2 pers. bed
2 = tussenkamer
3 = slaapk.  2x 1 pers. bed
4 = woonkamer
5 = keuken
6 = terras


JHmedia